2014. augusztus 9., szombat

2014. augusztus 9.

A családi élet a megszokottnál is pörgősebb volt az utóbbi egy hónapban, mivel július 26-án férjhez adtuk Pannit. Ez volt a középpontban -és örülünk, hogy ez lehetett a középpontban, ugyanis Zsombi nagyon jól van. :)


Július közepén kivették a centrális kanüljét, amit november végén ültettek be neki. Erre már nem lesz szüksége. Minden simán ment, az altatást is jól viselte. A portja még bent marad, a kontrollvizsgálatok során könnyebb ezt megszúrni, mint vénából vért venni. Ekkor volt egy koponya MRI felvétele is, amin azt írták, hogy semmi változás nincs a legutóbbi márciusi állapot óta, vagyis minden rendben.


Az esküvői előkészületekből ő is kivette a részét, például eljött termet díszíteni a lagzi helyszínére, sőt, amikor az esküvő előtti napon az utolsó simítások előtt itthon kellett maradnia (mondván, hogy pihenjen), eléggé zokon vette. Ez volt az első alkalmak egyike, hogy kiment itthonról, az ominózus júniusi szalonnasütés óta nem sok ilyen volt.  Az esküvőig épp letelt a kritikus időszak, ami után már elkezdhet közösségbe járni, bár zárt térben még szájmaszkot kell viselnie. De így jöhetett a teremdíszítésre, illetve egy kisebb születsnapi ünneplésre az esküvő előtt, bemelegítésként.
A lagzin hajnali 5-g bulizott! És nem is akárhogy: ellopta a menyasszony cipőjét, sokat táncolt és játszott az unokatesókkal.


Mostanra kezd minden visszaállni a régi kerékvágásba: itthon töltött hétköznapok, most még együtt, aztán nemsokára indul a suli. Az étvágya továbbra sem jó: megkíván valamit, el is készítjük neki, de csak csipeget belőle. Antibiotikumot továbbra is szed.
Mivel csak fél évvel a transzplantáció után kapja meg újra a védőoltásokat, még nem kezdheti el a 3. évet sem. Ez nem zavarja különösebben: akkor majd két évet fog bepótolni és úgy csatlakozik a régi osztályához. Pont. Továbbra sincs más opció a fejében. Jövő nyáron már nyaralni fog, nekem már megmutatta a zseblámpáját, amit beszerzett a jövő évi cserkésztáborba. Ahova -mint mindenki tudja- menni fog!


Gréti

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése